Bezorgservice

Wanneer u grote artikelen bij Het Warenhuis heeft gekocht kunt u deze, tegen betaling, thuis laten bezorgen. Aan deze bezorgservice zijn enkele voorwaarden verbonden:

 1. We bezorgen alleen van maandag tot en met vrijdag.
 2. De artikelen kunnen alleen op de begane grond worden bezorgd, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen te vervoeren
 3. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 9.00 en 13.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 17.00 uur). Dit dagdeel moet u thuis aanwezig zijn.
 4. Wanneer u niet thuis bent op het afgesproken moment en u loopt onze bezorgers mis, dan moet u een nieuwe afspraak maken en opnieuw de bezorgkosten betalen.
 5. Voor onze bezorgservice zijn bepaalde bedragen vastgesteld. Deze bedragen zijn ongeacht de grootte van de te bezorgen artikelen.

Klik op onderstaande link om het PDF bestand met de bezorgkosten van 2015 te bekijken.
pdf het_warenhuis_bezorgkosten.pdf

 

Ophalen op afspraak

Het Warenhuis haalt goederen die u aan ons wilt doneren gratis bij u thuis op.
U maakt daarvoor telefonisch een afspraak (071 - 5240060) of stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van de mail wordt u zo snel mogelijk teruggebeld om de afspraak te maken.

Voor het ophalen van goederen gelden enkele spelregels:

 1. Het ophalen van goederen doen we alleen van maandag tot en met vrijdag.
 2. De goederen dienen op de begane grond te staan, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen te vervoeren.
 3. De elektrische apparaten hoeven niet per se herbruikbaar te zijn.
 4. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
 5. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 17.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
 6. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
 7. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

Voor meer vragen over deze voorwaarden kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved