Bij kringloopbedrijf Het Warenhuis zijn we trots op onze vrijwilligers. We hebben er maar liefst 40 en op elke afdeling van ons bedrijf kom je ze tegen. Sommigen werken hier al meer dan tien jaar.
Het Warenhuis biedt vrijwilligers een gezellige werkplek, want je werkt altijd in teamverband. Er werken mensen van alle leeftijden, dus je krijgt de kans nieuwe vaardigheden te leren of juist je eigen kennis en ervaring aan jonge mensen door te geven.
Op dit moment zijn we op zoek naar allerlei vrijwilligers, zoals

  • mensen voor de kassa. Motto: "Kalmte kan u redden"
  • mensen voor bij de inname. Spierkracht vereist!
  • mensen voor de sortering van kleingoed en kleding. Hier gaat het om spullen prijzen en in de winkel zetten.

Het Warenhuis biedt vrijwilligers een leuke, schone en veilige werkplek. Omdat iedereen te maken kan krijgen met klanten is het belangrijk dat je een klantvriendelijke instelling hebt.
Natuurlijk draai je als vrijwilliger mee met de koffiepauzes en de lunchpauze. Koffie en thee zijn gratis.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en op zoek naar een zinvolle besteding van je tijd? Neem vooral Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, we willen graag met je kennismaken. Bel voor meer informatie 071-5 24 00 60 en vraag naar Cindy Voorn.

Houd onze website in de gaten en volg ons op twitter (@WarenhuisLeiden) om meer te weten te komen over onze nieuwe plannen.

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved