• Het Warenhuis Leiden | Personeel

 • Overzichtsfoto winkel

 • Overzichtsfoto winkel

 • Het Warenhuis Leiden

Verruiming openingstijden en veilig winkelen

Vroege vogel of uitslaper? In de Barentszstraat zijn we open.
 Wijziging openingstijden retour

Drie filialen

 

Filiaal1

Wij werken met Piëzo

Piezo logo

Houders van het BKN Keurmerk

Keurmerk Kringloopbedrijven 348x180

Protocol Coronavirus

Beste klanten,

Om de veiligheid van u en onze medewerkers zo veel mogelijk te dienen heeft Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis een aantal maatregelen genomen. Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hebben uw hulp nodig. Alstublieft, houd u zo goed mogelijk aan de regels van het RIVM en de manier waarop wij ze hebben vertaald naar onze situatie.


Hieronder staan de maatregelen die gelden voor onze hoofdvestiging aan de Willem Barentszstraat. In onze filialen in Leiden Zuidwest (Wagnerplein 11) en aan de Haarlemmerstraat gelden vergelijkbare maatregelen.

 

Winkel & lunchroom

 • Bij het binnenkomen in de winkel is het verplicht een mandje mee te nemen. We hebben een beperkt aantal mandjes in gebruik om het aantal personen in de winkel te kunnen reguleren in overeenstemming met de eisen van de overheid. Als er geen mandje meer staat, vragen wij u vriendelijk even te wachten.
 • Wij vragen u in de rij bij de kassa voldoende afstand te bewaren tot de klant voor u. Anderhalve meter, dat is ongeveer de lengte van een winkelwagentje, is voldoende.
 • U kunt alleen met PIN betalen. Contact geld accepteren wij niet.
 • Onze lunchroom is gesloten.

We bezorgen uw aankopen

 • Wij bezorgen aankopen thuis, maar we vragen u rekening te houden met de anderhale meter-regel.

Inname van goederen en ophalen aan huis

Wij nemen jaarlijks 2,5 miljoen kilo goederen in en zijn daarmee een belangrijke schakel in de regionale verwerking van afval en restmaterialen. Dit blijft doorgaan, maar wel anders dan u gewend bent.

 • Wij halen weer goederen bij u thuis op. Er geldt hierbij wel een aantal regels waar we samen met u rekening mee moeten houden. Ons telefoonteam bespreekt de aandachtspunten met u.
 • Wanneer u goederen bij ons komt afgeven vragen wij u zelf de auto uit te laden. U kunt de goederen op een tafel neerzetten en onze medewerkers halen de tafel leeg. Zo blijft er voldoende afstand tot elkaar.

Natuurlijk worden al uw ingeleverde goederen met dezelfde zorg behandeld en gesorteerd als altijd.

Extra maatregelen voor en door onze medewerkers

 • Medewerkers bij de inname dragen ook bij het aannemen van uw goederen handschoenen.
 • Zodra medewerkers symptomen van griep of verkoudheid vertonen moeten ze thuisblijven en indien nodig wordt hen verzocht naar huis te gaan.
 • Onze medewerkers wassen vaak hun handen; dat brengt het werk met zich mee. Doorlopend wordt het belang van handen wassen extra benadrukt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leuk dat u onze website bezoekt. We zien u ook graag in een van onze drie filialen, maar waarom zou u kiezen voor Het Warenhuis?

 • Geen winstoogmerk en geen subsidies
  Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis wil geen winst maken. We willen genoeg verdienen om de rekeningen te kunnen betalen en om te kunnen investeren in de toekomst.Als het niet om winst draait, waarom draait het dan wel? Om het milieu en de sociale werkgelegenheid in de regio.
 • Het Warenhuis en het milieu
  Goederen een tweede leven geven zorgt ervoor dat ze niet worden verbrand bij afvalverwerkingsbedrijven. Twee voordelen: er hoeven geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden om nieuwe producten van te maken en door minder verbranding komt er minder CO2 in de atmosfeer.
 • Het Warenhuis en sociale werkgelegenheid
  Bij Het Warenhuis werken meer dan 150 mensen, waarvan meer dan 100 een arbeidsbeperking hebben; sommigen tijdelijk en anderen blijvend. Bij Het Warenhuis vinden ze een veilige en gezellige werkplek. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en naar eigen vermogen.
  Dagelijks kan het werk en de werkomgeving aan de behoefte van de individuele medewerker worden aangepast. Dit maatwerk bereiken wij door toepassing van de Piëzomethodiek. Voor deze begeleiding ontvangt Het Warenhuis geen subsidie of WMO-vergoeding.

Wie garandeert u dat wij deze doelen ook echt nastreven? De Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland! Zij erkennen alleen kringloopbedrijven die aan de hoogste eisen voldoen en hebben Het Warenhuis getoetst en het Keurmerk Kringloopbedrijven toegekend.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe activiteiten door regelmatig de website te bezoeken, ons te volgen op twitter, @WarenhuisLeiden en facebook KringloopHetWarenhuis.

 

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved