De gratis* aanhangwagens

Hier ziet u een van onze aanhangwagens.

SDC13283 Hij staat voor u klaar wanneer u vanuit de regio Leiden spullen naar ons toe wilt komen brengen. Als u hem bij ons inlevert voor meer dan de helft gevuld met herbruikbare goederen en/of werkend of niet werkend wit- of bruingoed, accepteren wij uw goederen als betaling. De huur kost u dus geen geld.

De aanhangwagens zijn geremd en daardoor extra veilig. De wegligging is beter en de remweg korter. Bij het ophalen ontvangt u een instructieblad over het gebruik (af- en aankoppelen e.d.). U krijgt ook een disselslot mee om de aanhangwagen aan de trekhaak te zekeren.

Neem op werkdagen contact op met ons telefoonteam voor meer informatie of om een aanhangwagen te reserveren 071 - 5240060.

  SDC13286 SDC13287

* De spelregels:

  • U mag de aanhangwagen alleen gebruiken voor het vervoer van goederen naar de hoofdvestiging van Het Warenhuis aan de Willem Barentszstraat 12 in Leiden. De reden voor deze voorwaarde is dat wij geen oneerlijke concurrentie willen zijn voor andere verhuurders van aanhangwagens.
  • U mag de aanhangwagen alleen gebruiken in de regio Leiden.
  • U betaalt door herbruikbare goederen en/of werkend of niet werkend wit- en bruingoed in te leveren. De hoeveelheid goederen moet meer dan 50% van de aanhangwagen beslaan.
  • U betaalt een borgsom van € 100. De borgsom wordt de eerstvolgende werkdag op uw bankrekening (IBAN) teruggestort. Schade aan de aanhangwagen opgedaan tijdens de huurperiode kan gevolgen hebben voor het terugbetalen van de borgsom.

Voor alle voorwaarden verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden (pdf).

LET OP: Wanneer u een aanhanger huurt worden uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en IBAN genoteerd. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze dienstverlening en niet aan derden (andere organisaties, bedrijven, personen e.d.) doorgegeven.
Klantgegevens worden eenmaal per kalenderjaar gewist. Als u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved