Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis heeft inmiddels 3 locaties in Leiden.

Onze grote hoofdvestiging zit aan de Willem Barentszstraat 12. Hier komt elk jaar meer dan 2,5 miljoen (2.500.000) kilo aan goederen binnen. In dit pand wordt ook alle logistiek geregeld: goederen wegen, sorteren, repareren, bezorgen aan klanten en de andere filialen en verkopen.

In Leiden Zuidwest zit Het Warenhuis Zuidwest, Wagnerplein 11, achter de Action. In deze winkel van 300 m2 hebben we vrijwel hetzelfde assortiment dat we in de hoofdvestiging hebben. Meubels, schilderijen, keukenartikelen, kleding, serviesgoed, boeken, muziek enz. Deze vestiging heeft een echte buurtfunctie met een koffietafel met gratis koffie en een praatje.

Het Circulair Warenhuis zit in de Haarlemmerstraat in Leiden. Dit is een winkel, repair café en naaiatelier. In het naaiatelier worden trendy producten gemaakt van industrieel vilt. Dit vilt wordt gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf van onverkoopbare kleding van Het Warenhuis. In de winkel worden duurzame producten verkocht gemaakt van restmaterialen en tevens kringloopgoederen.

Voor openingstijden en meer informatie kunt u hier klikken.

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved