Gratis woningontruiming

Het kan voorkomen, bijvoorbeeld na een overlijden, dat alle spullen uit een woning gehaald moeten worden. Alle meubels, boeken, elektrische apparatuur, wasmachine, koelkast enz. moeten dan worden weggehaald.

In de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest regelen wij dat gratis voor je. Je hoeft ons alleen maar te bellen (071-5240060) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en te beschrijven om hoeveel goederen het ongeveer gaat. Dit laatste heeft te maken met het laden van de bus. Er wordt dan direct een afspraak met je gemaakt.

De voorwaarden

  1. Het leeghalen van uw woning kan alleen van maandag tot en met vrijdag.
  2. De goederen dienen op de begane grond te staan, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen te vervoeren.
  3. De elektrische apparaten hoeven niet per se herbruikbaar te zijn. (Wij verwerken deze tot herbruikbare grondstoffen). Ze dienen wel schoon en leeg te zijn.
  4. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
  5. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 8.00 en 12.00 uur) of middag (tussen 12.00 en 17.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
  6. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
  7. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

LET OP: Wanneer u een afspraak maakt om goederen te laten ophalen of bezorgen worden uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in een computerbestand opgenomen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze dienstverlening en niet aan derden (andere organisaties, bedrijven, personen e.d.) doorgegeven.
Klantgegevens worden eenmaal per kalenderjaar gewist. Als u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat regelen we NIET tijdens het leeghalen van een woning?
Voor de duidelijkheid: bij het leeghalen van een woning wordt NIET de vloerbedekking verwijderd, worden GEEN planken van de muren gehaald en GEEN gaatjes gedicht.