Op deze pagina vindt u de verkoopvoorwaarden van Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis. U kunt de tekst hier lezen of het pdf-bestand openen en eventueel downloaden.

Verkoopvoorwaarden


PRIJZEN
Al onze goederen zijn geprijsd. Wij werken met vaste prijzen, onderhandelen met onze verkopers is niet toegestaan. Goederen die niet geprijsd zijn of kennelijk verkeerd geprijsd worden niet verkocht. Deze gaan terug naar de sorteerafdeling en komen later weer geprijsd in de winkel. Dit is om fraude tegen te gaan. Deze goederen kunnen niet gereserveerd worden.
BETALING
Alle verkopen geschieden per pin.
Bij pinnen geldt dat ook voor kleine bedragen geen extra kosten in rekening worden gebracht.

BEZORGEN VAN GOEDEREN:
Grote artikelen kunnen wij tegen de hiervoor geldende kosten bezorgen. Aflevering geschiedt achter de voordeur van uw woning. Als er sprake is van een flat of appartementengebouw waarbij geen lift aanwezig is dient het trappenhuis voldoende ruimte te bieden voor een vrije doorgang voor twee personen. Onze medewerkers mogen niet zwaarder tillen dan 23 kilo per persoon. Goederen die zwaarder zijn dan genoemd gewicht worden op de begane grond afgeleverd.
U bent er zelf verantwoordelijk voor of de spullen door de deur e.d. passen. Voor eventuele beschadigingen aan het product of uw woning zijn wij niet verantwoordelijk.
Kleine artikelen worden niet bezorgd.
Uw oude meubelen kunnen wij bij bezorgen meenemen. Echter de bezorgkosten worden altijd in rekening gebracht ook al is het in combinatie met ophalen.

GARANTIE
Er wordt garantie verleend op alle elektrische apparatuur en fietsen vanaf € 50,- en meer. De garantie is alleen geldig op vertoon van de kassabon en wanneer het product is voorzien van een onbeschadigde garantiesticker.

De garantietermijn voor elektrische apparatuur van € 50,--  en meer bedraagt 14 dagen na aankoopdatum

•    De garantie op wasmachines en koelkasten geldt alleen als deze vervoerd zijn door Het Warenhuis
•    De garantie op computers geldt alleen voor de hardware
•    De garantie vervalt als de klacht is ontstaan door bedieningsfouten en/of ondeugdelijk vervoer

De garantietermijn voor fietsen van  €50,-- en meer bedraagt 1 maand na aankoopdatum.
•    De garantie op fietsen geldt niet voor: wielen, banden, spaken, licht, zadel en normale gebruiksslijtage

Op alle andere artikelen wordt geen garantie verleend.
Voor onze uitgebreide garantie voorwaarden verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

ELEKTRISCHE APPARATUUR
Alle elektrische apparatuur is werkend getest, mist anders is aangegeven. Mocht een apparaat het onverhoopt toch niet doen kunt u binnen 2 dagen (zon-en feestdagen niet meegerekend) na aankoop terugkomen in onze winkel. Wij testen het apparaat dan nogmaals. Indien nodig mag u het apparaat omruilen voor een vergelijkbaar apparaat of krijgt u uw geld retour. Omruilen of geld retourneren gebeurd alleen op vertoon van een geldig aankoopbewijs en als het product is voorzien van een sticker van Het Warenhuis.

RUILEN VAN GOEDEREN
Omdat wij werken met gebruikte goederen kan het voorkomen dat goederen licht beschadigd zijn. Onze prijzen zijn hierop gebaseerd. ‘U koopt wat u ziet’. Claims van beschadigingen, ruilen en retour geven van goederen is niet mogelijk.

RESERVEREN
Wanneer er goederen gereserveerd dienen te worden kan dit bij onze kassabalie worden verzorgd. Het reserveren van goederen is mogelijk gedurende een periode van maximaal 2 uur. Gedurende deze tijd is het voor andere klanten dan ook niet mogelijk om deze goederen te kopen. Na 2 uur vervalt uw reservering en worden de goederen weer verkoopbaar gesteld.
Het telefonisch verlengen van de reservering is niet mogelijk.

OPSLAG
Bij Het Warenhuis is het ook mogelijk om goederen na aankoop op te halen in ons magazijn. Deze dienen dan binnen 5 werkdagen te worden opgehaald. Na deze periode wordt een bedrag van € 5,-- per dag in rekening gebracht. Als de goederen na 10 werkdagen niet zijn opgehaald worden zij opnieuw in de winkel geplaatst en verkocht. Er vindt geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.

AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgschade veroorzaakt door een product wat bij ons is gekocht. Alle relevante bij Kringloopbedrijf Het Warenhuis gekochte artikelen dienen door een erkent installateur te worden geïnstalleerd.

KLACHTEN
Graag horen wij als iets niet naar wens is. Omdat wij onze prestatie/kwaliteit constant willen verbeteren zullen wij uw klacht registreren. Uiteraard proberen wij uw klacht direct op te lossen.
Alle klachten worden door ons kwaliteitsteam in behandeling genomen.