Betaalde vacature voor iedereen (regulier werk):

Op dit moment hebben we een vacature. Voor al onze betaalde vacatures geldt dat we ons houden aan de vrijwillige kringloop-CAO vastgesteld door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN).

 • Chauffeur (30 uur per week)

  Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis haalt huisraad gratis op bij mensen thuis en bezorgt tegen betaling gekochte producten aan huis.

  Inhoud van de functie
  -    Goederen ophalen en bezorgen bij klanten. De chauffeur gaat samen met een bijrijder en de nodige hulpmiddelen op pad.
  -    Volgen van rittenlijsten en registreren van lading. Er zijn ochtend- en middagritten, de pauze wordt gehouden in de kantine.
  -    Met zorg omgaan met de goederen die vervoerd moeten worden.
  -    Goed communiceren met de leidinggevende

  Werkzaamheden nader toegelicht
  -    De chauffeur begeleid de bijrijder en geeft op een rustige wijze uitleg en aanwijzingen. Samen zijn ze het visitekaartje van Het Warenhuis
  -    De route wordt van tevoren uitgestippeld en er wordt gereden met een navigatiesysteem. De klant tekent voor alle goederen die worden meegegeven.
  -    Het is belangrijk dat er voorzichtig met goederen wordt omgegaan. Ook spullen die niet meer verkocht kunnen worden zijn belangrijk voor ons omdat we delen ervan weer kunnen gebruiken, bijvoorbeeld losse tafelpoten of een tafelblad.
  -    Onderweg kunnen allerlei (onverwachte) dingen gebeuren. Het is belangrijk altijd contact op te nemen met de leidinggevende die kan beslissen wat er in die situatie het beste kan gebeuren.

  Fysieke belasting
  Het werk is lichamelijk zwaar. De chauffeur moet 23 kilo kunnen tillen en samen met de bijrijder is dat dus 46 kilo.

  Wat bieden wij?
  -    Een salaris volgens het Handboek Kringloopbedrijven van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.
  -    Gezellige collega’s en een werkomgeving waar de mens centraal staat en er aandacht is voor individuele groei.

  Voor alle betaalde functies bij Het Warenhuis geldt dat op onze kosten een VOG wordt aangevraagd.

Voor meer informatie over de vacatures kunt u contact opnemen met Cindy Voorn
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l of 071 - 5240060).

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved