Bezorgservice

Wanneer je grote artikelen bij Het Warenhuis hebt gekocht kun je deze, tegen betaling, thuis laten bezorgen. Aan deze bezorgservice zijn enkele voorwaarden verbonden:

  1. We maken in overleg met jou een afspraak voor het bezorgen.
  2. De artikelen worden in principe bezorgd tot achter de voordeur. De artikelen worden in de woning niet verder naar boven gebracht. Onze medewerkers zijn hiervoor niet verzekerd. Let ook op punt 3.
  3. Als het gaat om een flat of appartementengebouw zonder lift moeten de spullen gemakkelijk met twee personen door het trappenhuis kunnen worden getild. Medewerkers mogen nooit meer dan 23 kilo per persoon tillen. Goederen die zwaarder zijn worden op de begane grond van de flat of het appartementengebouw afgeleverd.
  4. Wanneer je niet thuis bent op het afgesproken moment en je loopt onze bezorgers mis, dan moet je een nieuwe afspraak maken en opnieuw de bezorgkosten betalen.
  5. Voor onze bezorgservice zijn bepaalde bedragen vastgesteld. Deze bedragen zijn ongeacht de grootte van de te bezorgen artikelen. Klik hier voor een overzicht van de bezorgkosten.