Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers Bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis zijn we trots op onze vrijwilligers. We hebben er maar liefst 80 en op elke afdeling van ons bedrijf kom je ze tegen. Sommigen werken hier al meer dan tien jaar.
Het Warenhuis biedt vrijwilligers een gezellige werkplek, want je werkt altijd in teamverband. Er werken mensen van alle leeftijden, dus je krijgt de kans nieuwe vaardigheden te leren of juist je eigen kennis en ervaring aan jonge mensen door te geven.
Op dit moment zijn we op zoek naar allerlei vrijwilligers, bijvoorbeeld

  • Medewerkers voor het sorteren van kleding en kleingoed.
  • Magazijnmedewerkers. Goederen aanpakken van klanten en in de winkel zetten.
  • Bijrijders en chauffeurs. Fysiek zwaar werk in een gezellig team.
  • Medewerker bij de nieuwe, geheel verbouwde lunchroom.

Het Warenhuis biedt vrijwilligers een leuke, schone en veilige werkplek. Omdat iedereen te maken kan krijgen met klanten is het belangrijk dat je een klantvriendelijke instelling hebt.
Natuurlijk draai je als vrijwilliger mee met de koffiepauzes en de lunchpauze. Koffie en thee zijn gratis. Elk jaar hebben we een paar bedrijfsfeesten waar iedereen voor wordt uitgenodigd en iedereen krijgt een kerstpakket.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en op zoek naar een zinvolle besteding van je tijd? Neem vooral contact met ons op, we willen graag met je kennismaken. Bel voor meer informatie 071-5 24 00 60 en vraag naar Cindy Voorn of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved