Ophalen op afspraak (alleen in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest)

Het Warenhuis haalt goederen die je aan ons wilt doneren gratis bij je thuis op.
Je maakt daarvoor telefonisch een afspraak (071 - 5240060) of stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van de mail word je zo snel mogelijk teruggebeld om de afspraak te maken.

Voor het ophalen van goederen gelden enkele spelregels:

  1. Het ophalen van goederen doen we alleen van maandag tot en met vrijdag.
  2. De goederen worden in principe opgehaald achter de voordeur. Let op punt 3.
  3. Als het gaat om een flat of appartementengebouw zonder lift moeten de spullen gemakkelijk met twee personen door het trappenhuis kunnen worden getild. Medewerkers mogen nooit meer dan 23 kilo per persoon tillen. Goederen die zwaarder zijn moeten op de begane grond van de flat of het appartementengebouw worden aangeboden.
  4. De elektrische apparaten hoeven niet herbruikbaar te zijn.
  5. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
  6. Voor de afspraak kun je kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 8.00 en 12.00 uur) of middag (tussen 12.00 en 17.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
  7. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
  8. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

Voor meer vragen over deze voorwaarden kun je telefonisch (071-5240060) of via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contact met ons opnemen.

LET OP: Wanneer je een afspraak maakt om goederen te laten ophalen of bezorgen worden jouw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in een computerbestand opgenomen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze dienstverlening en niet aan derden (andere organisaties, bedrijven, personen e.d.) doorgegeven.
Klantgegevens worden eenmaal per kalenderjaar gewist. Als je hierover vragen hebt kun je contact met ons opnemen via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..