Kom bij ons team!

Bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis werken 150 mensen.

Sommige mensen zijn in dienst van de stichting, maar bijna 100 mensen komen naar Het Warenhuis om te leren en zich te ontwikkelen.

Je kunt op veel verschillende manieren bezig zijn bij Het Warenhuis. Je kunt achter de kassa zitten, de servicebalie bezetten of de winkel aanvullen met kleding of huisraad.
Je kunt ook helpen bij het sorteren en prijzen van spullen, het aanpakken van spullen die klanten komen brengen of zelfs mee op de auto als chauffeur of bijrijder.
Ook onze fietsenwinkel en fietsenopslag heeft mensen nodig. We zoeken zelfs mensen die fietslampjes willen afhalen van spatborden.
In onze lunchroom kun je leren hoe je gasten bedient en hoe je eenvoudige gerechtjes maakt.

In onze Textielwerkplaats kun je leren omgaan met de naaimachine en coole tassen en keukenschorten maken. In de Houtwerkplaats maken we van oud hout nieuwe meubels en allerlei producten op bestelling. In de Keramiekwerkplaats zandstralen en schuren we bekers om ze zo een prachtig tweede leven te geven.

We nemen je graag op in ons grote en warme team. Je kunt bij ons terecht als je ingeschreven bent in het doelgroepenregister (betaald), met een indicatie dagbesteding, een stage en in verschillende trajecten via UWV (jobcoach) of Werk en Inkomen. Ben je echt zo vrij als een vogeltje? Dan kun je terecht als vrijwilliger en af en toe hebben we vacatures voor regulier betaald werk, als we die niet kunnen invullen vanuit onze eigen medewerkers.